Jalón

Xaló presenta un any més l’Escoleta de Nadal i continua apostant per la conciliació familiar durant les vacances escolars

L’Ajuntament ha preparat un programa d’activitats dels dies 26-29 de desembre per completar l’oferta lúdica i formativa que s’ofereix durant les vacances del període estival

La regidora d’Educació i Infància de Xaló, Jana González, ha declarat que aquesta actuació, que se situa en el marc d’expansió de polítiques i serveis socials del municipi, ‘continua la magnífica tasca de l’Escola d’Estiu i respon a la demanda de les famílies d’activitats educatives i lúdiques de qualitat per als xiquets i xiquetes del poble’. La Regidoria d’Educació i Infància considera que aquesta intervenció està
pensada amb l’objectiu que tots els xiquets i xiquetes puguen gaudir del Nadal, al temps que es dóna suport als pares i mares que han de fer front a les seues obligacions laborals. L’ajuntament va començar a oferir aquest servei al 2015.

L’Escoleta de Nadal ofereix un programa de 9.00 a 13.00 hores on es treballen manualitats, activitats culturals i esportives, jocs populars, entre d’altres activitats. Hi poden assistir els alumnes de 3 a 16 anys i les activitats tindran lloc a l’escola de Xaló. Aquest servei es gratuït per a famílies nombroses, monoparentals i amb pare/mare aturats i tindrà un cost de 20 euros per a la resta d’alumnes.

Les inscripcions estan obertes fins al 15 de desembre a l’ajuntament de Xaló.

Més informació al enllaç

Previous post

Apertura triunfal de la campaña 2019

Next post

El PP de Calp obstaculiza todo aquello que no controla

REDACCIÓN

REDACCIÓN

Independiente como el que más, la verdad sólo conoce un camino.

No Comment

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *