Actividades comarcaJalón

El Mercat de la Terra de Xaló dedicat als Boscos

El Mercat de la Terra de Xaló dedicat als Boscos d’aquest dissabte 3 de febrer estarà marcat per un emotiu acte de plantà d’arbres al ‘Bosc de les Arrels’ per part dels familiars dels xiquets i xiquetes nascuts al 2017

En aquesta especial edició els protagonistes seran els arbres i els xaloners i xaloneres més joves que participaran d’una iniciativa amb doble missatge: el foment de la sostenibilitat i la potenciació dels arrels i el futur d’un poble dinàmic, responsable i farcit de tradicions locals

Xaló aposta per la sostenibilitat de manera recurrent en la temàtica del Mercat de la Terra que se celebra una vegada al mes al Pla de la Sèquia. En aquesta ocasió, a més, el Mercat de la Terra dels Boscos serà el punt de trobada per a les famílies del futur més jove de Xaló. Gràcies a una bonica iniciativa del consistori, les famílies dels nascuts i nascudes al 2017 plantaran un arbre a l’àrea verda i tradicional punt de trobada de xaloners i xaloneres, el Tossalet, amb l’objectiu de crear un bosc que s’anirà nodrint dels arbres que plantaran cada any els nous quintos. S’espera que al voltant de 25 famílies participen d’aquest acte.

 

 

 

 

Com de costum, el Mercat de la Terra dels Boscos comptarà amb un programa complert amb activitats per tots els públics:

  • 10.30 Plantà al ‘Bosc de les Arrels
  • 11h Ruta sensorial a càrrec d’Arrels Marinades ‘Xaló a cau d’orella’
  • 12h Taller de construcció de casetes per a pardals i taller de plantar arbres
Previous post

Derrumbes en los túneles de Mascarat

Next post

Óscar Mengual difunde su proyecto para la comarca.

REDACCIÓN

REDACCIÓN

Independiente como el que más, la verdad sólo conoce un camino.

No Comment

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *