Jalón

Xaló inicia les obres de remodelació de la piscina municipal

L’obra, valorada en 144.990,90 euros, s’emmarca dins d’una sèrie d’intervencions destinades a mantenir i renovar la infraestructura de Xaló.

L’evolució urbanística de Xaló continua centrant-se en donar valor als espais públics. L’ajuntament ha iniciat les obres de la reforma de la piscina municipal que inclou la reducció de la fondària i el canvi al sistema desbordant. Les obres de millora de la piscina principal exterior d’ús lúdic contribueixen al bon funcionament dels programes de natació de xiquets i xiquetes i persones adultes i tenen com a objectiu millores d’usabilitat i un increment de la seguretat de la piscina. Aquesta intervenció se suma a la creació d’una nova piscina adjacent per als més menuts al 2014.

Concretament, a la renovació total del got de la piscina, per evitar els voladissos més perillosos, li segueix la conversió de les voreres cap a abells desbordants molt més còmodes i de fàcil accés, que resulten molt menys perilloses doncs es redueix la superfície on poden haver colps. Tanmateix s’està canviant completament l’estructura interna i totes les bombes que s’utilitzen per a la neteja de la piscina. D’aquesta manera també s’estalviarà bastant tant en consum, i per tant, energia, com en l’aigua, ja que la capacitat d’aigua de la nova piscina serà inferior a l’actual. Les antigues profunditats d’entre 1,20 y 2,40 metres, seran també disminuïdes. Les reformes formen part d’un pla integral que inclou millores addicionals que es projectaran l’any 2019, com ara nous canviadors i la extensió i millora d’instal·lacions complementaries per completar l’oferta lúdica i esportiva de qualitat a la piscina.

La piscina se situa al camí del Riurau, a pocs metres de la nova oficina de turisme i el tradicional Passeig de la Xopada, on se celebra el tradicional ‘Rastro’ cada dissabte.

Paco Cabrera y César Sánchez Partido Popular de Calpe
Previous post

El Ayuntamiento sigue negándose a acatar la Sentencia del Tribunal Supremo

Next post

Los pensionistas lideran la revolución

REDACCIÓN

REDACCIÓN

Independiente como el que más, la verdad sólo conoce un camino.

No Comment

Deja un comentario