Actividades comarcaJalón

Xaló celebra la 7ena edició de l’icònic festival Xalónia: 12 i 13 de maig

Amb més de 48 hores de programació continuada, Xaló consolida una oferta de cap de setmana per a tots els públics carregada d’activitats

 

Xaló s’engalana i comença els preparatius per a la 7ena edició del festival Xalónia. El consistori treballa dur per presentar un tsunami d’activitats adreçades a tots aquells que estimen els elements més tradicionals de Xaló i en definitiva dels pobles valencians.

 

Xalónia són més de 48 hores de programació continuada: concerts, cultura, comerç, esports, degustació i activitats infantils completen una oferta de cap de setmana per a tots els públics. Xalónia té cinc pilars fonamentals: La Festa del Vi i la Picaeta, el Festival de música Xalónia, el Mercat de la Terra, Fira de l’artesania i el comerç i la Trobada Valenciana de Muixerangues.

 

Enguany Xalónia presenta uns quants canvis. Dissabte acollirà la inauguració de la fira  a la Plaça Major a les 11h a càrrec de la persona més jove i la més gran de Xaló, seguit d’activitats infantils i teatre. A migdia actuarà el grup Tòxic i per la vesprada hi hauràpassacarrer a càrrec de la Banda de Musica de Xaló, seguit d’actuacions de música del DJ Ernesto Deep, Pablo Sax i Grup Stetica, així comde la Batucada Colp i Repic.El Festival de música de dissabte a la nit estarà composat de l’actuació de l’orquestra Titanic i del grup de rock en valencià de Pego Reacció.

 

El diumenge serà un dia popular valencià per a tota la família. El dia s’obrirà amb un passacarrer a càrrec de la Festival Band, i també gaudirem de colles de cabuts i gegants, colles de muixerangues i colles tabals i dolçaines. Diumenge gaudirem a més del grup tradicional Carraixet, el Grup de Dances ‘La Murta’ de Xaló i el grup Els Ramonets de rock en valencià per a xiquets i xiquetes, que tancaran la fira.

 

Podeu consultar tots els detalls de l’esdeveniment en aquesta adreça xalonia.org i descarregar-vos la programació sencera ací: http://xalonia.org/programacio/

 

Tenim també una nota d’àudio per a ràdio disponible que vos podem enviar.

 

Previous post

La razón por la que el Partido Popular No quiere "un Calpe Diferente" I Parte

Next post

Clausurando el inventariado del Patrimonio Gastronómico en Gata de Gorgos de la mano del T´Avalem de Creama

REDACCIÓN

REDACCIÓN

Independiente como el que más, la verdad sólo conoce un camino.

No Comment

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *