Jalón

L’escola d’estiu de Xaló arranca el nou curs

L’escola d’estiu de Xaló arranca el nou curs 2018 amb més de 80 alumnes provinents de Xaló i pobles del voltant

L’escola d’estiu de Xaló presenta aquest mes de juliol un seguit d’activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes i continua treballant conceptes importants i valors com ara l’alimentació saludable o la multiculturalitat

L’equip de l’escola d’estiu de Xaló rep hui dilluns 2 de juliol al xiquets i xiquetes de Xaló amb una festa de benvinguda amb castells inflables, pistoles d’aigua, globus i molta diversió. Així arranca un estimulant programa complert d’activitats per a xiquets i xiquetes dividit en els següents blocs:

Setmana del 2 al 6 de juliol: Taller Planetari.

Setmana de l 9 al 13 de juliol: Taller Detectius (històries sense resoldre)

Setmana del 16 al 20 de juliol: Taller de Cuina Saludable

Setmana del 23 al 31 de juliol: Setmana dels Artistes i Comiat

El programa inclou activitats esportives, visites a la piscina, educació vial, eixides amb bicicleta visita al planetari itinerant per explorar i conèixer el sistema solar, visita a Aquanatura, gimcana, arts escèniques, anglès, nit de convivència, i activitats culturals com la sessió de cuina del Nepal i el Festival Fi de Curs que ja s’ha convertit en tot un esdeveniment al poble i que està prevista per dijous 27 de juliol a les 19h a la Plaça Major de Xaló.

Jana González, Regidora d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Xaló ha afegit que ‘la programació està dirigida a assegurar que tots i totes els xiquets i xiquetes aprenen gaudint’, i ha reiterat ‘la importància de fomentar l’apreciació de la diversitat, per això enguany continuem centrant-nos en activitats multiculturals i treballem l’alimentació saludable des del punt de vista de les diferents dietes’. Enguany els tallers de multiculturalitat han estat possibles gràcies a la donació d’una persona sensibilitzada i compromesa amb els drets socials i la multiculturalitat que ha recolzat la visió del consistori xaloner envers la cohesió social.

La tradicional escola d’estiu que se celebra el mes de juliol respon a objectius múltiples. D’una banda donar suport a temes de conciliació familiar, així com presentar activitats divertides i diferents del que normalment es fa a l’escola i foment del joc, al temps que es treballen valors importants de fons i es fomenta treball en equip. Les activitats estan dirigides a alumnes de 3 a 15 anys de dilluns a divendres de 9-13h a l’escola municipal.

Previous post

El Ayuntamiento, agencia de colocación del Partido Popular I

Next post

Creama forma jóvenes profesionales en las áreas de Dependencia y Community Manager.

REDACCIÓN

REDACCIÓN

Independiente como el que más, la verdad sólo conoce un camino.

No Comment

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *