La Marina Alta

Taller d’Ocupació Marina Alta

Està en funcionament el Taller d’Ocupació Marina Alta IX de CREAMA on l`alumnat ha començat les pràctiques a les residències públiques i a les oficines de turisme municipals.

     El Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina Alta, CREAMA, ha posat en marxa el nou taller d’ocupació Marina Alta IX amb un pressupost de 464.109,60 euros cofinançats per LABORA, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social (SPEE) i CREAMA. Durant tot un any, 20 veïns desocupats estaran rebent formació en dos especialitats: “Àrea professional de promoció turística local i informació al visitant” i “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, com residències o centres de dia”.

     La formació teòrica i la direcció del taller estan ubicats en l’agència de CREAMA de Benissa. La formació pràctica es desenvoluparà als distints municipis que integren el consorci.

     L’alumnat del taller ja ha començat les pràctiques; en l’especialitat de sociosanitària a residències públiques i en la d´informació al visitant a les oficines de turisme i altres dependències municipals dels ajuntaments que integren el consorci.  

      L’alumnat del taller, a més d’aprendre un ofici, realitza una important tasca de recolzament a estes entitats, la col·laboració de les quals resulta fonamental per completar la formació impartida.

   CREAMA és una entitat dinamitzadora de l’activitat econòmica i social de la Marina Alta creada en 1994. Amb aquest objectiu, CREAMA treballa en dos línies estratègiques: el foment de l’emprenedoria i la inserció laboral amb la formació com línia transversal, present en totes les accions com aquest nou taller d’ocupació Marina Alta IX. 

Previous post

El Ayuntamiento de Calp “Se carga el turno de noches y pone en serio aprietos la conciliación familiar de los agentes de Policía Local”

Next post

Policías sin voz, pueblo sin gobierno

REDACCIÓN

REDACCIÓN

Independiente como el que más, la verdad sólo conoce un camino.

No Comment

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *